Bedrijf Finday, uw betrouwbare partner in de financiële wereld, erkend voor zijn expertise en die al bijna drie decennia gespecialiseerde diensten aanbiedt op het gebied van krediet, leningen en verzekeringen.

Finday, een integraal onderdeel van de “CPE Group” samen met CPE Crédit en Venturi Cash. Heeft zichzelf gevestigd als een referentie in de financiële sector dankzij zijn innovatieve aanpak en toewijding aan kwaliteit.

Opgericht in 1996, is Finday het resultaat van een ondernemersvisie van Jean-Sébastien Scarcez en Nathalie Ruelle, afgestudeerden in Toegepaste Economische Wetenschappen. De firma Finday heeft zich ontpopt als een toonaangevend familiebedrijf, gericht op innovatie en uitmuntendheid.

Bij Finday strekt onze expertise zich uit tot verschillende financiële diensten, waaronder persoonlijke leningen, hypothecaire leningen, financiering, kredietconsolidatie en verzekeringen. Ons doel is om financiële oplossingen te bieden die nauw aansluiten bij de behoeften en ambities van onze klanten, zowel particulieren als professionals.

De medewerkers van het bedrijf Finday

Het Finday-team bestaat uit ervaren professionals, elk gespecialiseerd in hun respectieve vakgebieden – boekhouding, recht, economie, marketing en informatica. Deze diversiteit aan vaardigheden stelt ons in staat om alle aspecten van zaken en financiën te dekken. Wat zorgt voor een volledige en competente afhandeling van de behoeften van onze klanten. Bovendien weerspiegelt ons meertalige team, dat Frans, Nederlands, Engels, Spaans en Portugees spreekt, ons streven om een internationaal cliënteel te bedienen.

Het hoofdkantoor van Finday is gevestigd in Bergen, met aanwezigheid in Aarlen, Charleroi. Doornik, Sprimont, evenals in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Luxemburg. Deze uitgebreide geografische aanwezigheid benadrukt ons vermogen om effectief te opereren in verschillende omgevingen en markten.

  • Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Bergen (nummer 136.238),
  • bij het register van verzekeringsbemiddelaars (nummer 048242A),
  • en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0459 386 654,

Finday voldoet niet alleen aan wettelijke normen. Maar is ook toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van financiële praktijken en klantenservice.

Reacties zijn gesloten.