broker

Het dichtstbijzijnde Finday-filiaal is nu eenvoudig te vinden, met toegang tot een breed scala aan op maat gemaakte financiële diensten. Of u nu op zoek bent naar advies en hulp op het gebied van krediet, beleggingen of financieel beheer, het Drogenbos-filiaal en onze andere locaties in het hele land en in Luxemburg staan klaar om aan uw behoeften te voldoen met ongeëvenaarde lokale expertise.

Bereken mijn lening online

En optant pour Finday, vous bénéficiez non seulement de la commodité de simuler votre prêt en ligne. Je kunt ook onze experts in de winkel raadplegen voor persoonlijk advies. Ons netwerk van filialen strekt zich van Bergen tot Doornik, van Charleroi tot Aarlen, Sprimont, Drogenbos, Esch-sur-Alzette, en Mersch, waardoor we strategisch aanwezig zijn om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Telefonische bereikbaarheid: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Bezoeken in de vestiging: Alleen op afspraak, wanneer het jou uitkomt.

Drogenbos Kredietagentschap

Grand’ Route 307,
B-1620 Drogenbos
Tel : +32(0)65/84.02.03

Drogenbos Kredietagentschap

Finday: Uw vertrouwde partner voor financiële oplossingen op maat

Deze aanpak stelt ons in staat om persoonlijke hulp te bieden. En je te begeleiden naar de leningoplossing die het beste bij jouw situatie past. Of je nu een huis wilt kopen, een nieuwbouw- of renovatieproject wilt financieren, vakantie- of studiekosten wilt dekken of onvoorziene uitgaven wilt doen.

Ons doel bij Finday is om uw financiële reis te vereenvoudigen door u oplossingen op maat te bieden. Of u nu online een aanvraag indient of bij ons op kantoor komt voor een volledig persoonlijke ervaring.

Bij Finday bent u verzekerd van eersteklas klantenservice en diepgaande lokale expertise. Maar ook ondersteuning op maat voor al je financiële projecten. Zoek niet verder voor je lening en kies voor uitmuntendheid en nabijheid met Finday.