broker

BNP PARIBAS CARDIF is een verzekeringsmaatschappij die al sinds 1989 kredietverzekeringen aanbiedt in België. Ze verkoopt haar producten onder meer via onafhankelijke makelaars zoals Finday, banken en gespecialiseerde kredietmaatschappijen.

Simuleer uw lening online

BNP PARIBAS CARDIF is een innovatieve verzekeraar. Ze profileert zich maar al te graag als specialist in de bescherming van de terugbetaling van alle kredietvormen en past haar aanbod en dienstverlening aan elke behoefte aan.

De maatschappij is een dochteronderneming van de groep BNP Paribas en is sinds 1989 aanwezig in België. Ze is gespecialiseerd in schuldsaldoverzekeringen voor hypothecaire leningen, consumentenkredieten, investeringskredieten en meer.

Verzeker uw leningen met BNP Paribas Cardif

Soms gebeurt het dat een kredietnemer overlijdt, arbeidsongeschikt wordt of zijn of haar werk verliest. Om te vermijden dat u uw persoonlijke lening of hypotheek niet meer kunt aflossen, kunt u een schuldsaldoverzekering afsluiten. Zo kunt u uzelf en uw dierbaren beter beschermen. Er bestaan verschillende formules.