broker

Credimo kent een lange geschiedenis die begon in 1936, toen de familie Van Nieuwenhuysen een verzekeringskantoor oprichtte in Asse.

Eind jaren 1960 ontstond vervolgens het idee om de verzekeringsportefeuille uit te breiden met financiële producten en zo ook nieuwe klanten. Na lange voorbereidingen en onderhandelingen werd Credimo op 5 augustus 1970 geboren in de werkkamer van notaris De Schieter in Merchtem.

In de jaren daarop is Credimo levensverzekeringen beginnen aanbieden en is het uitgegroeid tot een vaste waarde in de financiële sector.

De oprichters, de familie Van Nieuwenhuysen, hebben tot op vandaag een meerderheidsbelang in de zaak. Daarnaast kan Credimo rekenen op institutionele aandeelhouders. Een mooi evenwicht dus tussen familiewaarden en gedegen institutionele steun.

Een stabiele en betrouwbare partner

De oorspronkelijke familiegeest is nog steeds sterk voelbaar in de activiteiten van Credimo. Zo hecht de maatschappij veel belang aan stabiliteit en voorzichtigheid. Credimo geeft de voorkeur aan winst op lange termijn. Ze zijn de ideale partner voor al wie veilig wil investeren of met een gerust hart een lening wil afsluiten.