broker

Euromex

Euromex is sinds 1948 gespecialiseerd in rechtsbijstand en behandelt jaarlijks zo’n 30.000 dossiers. Het is een van de grootste rechtsbijstandsverzekeraars in Vlaanderen. Op Belgisch niveau, heeft het een marktaandeel van 12,2%.

Euromex is een onafhankelijke onderneming, waardoor er geen sprake is van belangenconflicten. Zijn experts doen er alles aan om de belangen van hun klanten te verdedigen.

De verzekeraar maakt deel uit van Baloise Group, een toonaangevende aanbieder van verzekerings- en pensioenoplossingen. Baloise Group onderscheidt zich met haar “Safety World”, een slimme combinatie van verzekeringen en preventie. Ze stelt maar liefst 8.000 medewerkers tewerk in Zwitserland, België, Duitsland, Luxemburg en Liechtenstein.

Rechtsbijstand toegankelijk maken voor iedereen

Euromex wil rechtsbijstand toegankelijk maken voor iedereen en focust daarom op drie pijlers: klanten, eenvoud en transparantie. Deze waarden komen in elk aspect van de onderneming naar voren.

Als dochteronderneming van Baloise Groep wil Euromex bovendien bijdragen aan het welzijn van hun klanten. Samen met ervaren makelaars ondersteunen ze klanten van A tot Z en geven ze hen een optimale rechtszekerheid.